скачать gta san andreas торрент

Omgeving

limburgOnze Bed & Breakfast is gelegen in de Zuid-Limburgse gemeente Schinnen. Deze landelijk gelegen gemeente telt circa 13.000 inwoners en wordt gevormd door 6 kerkdorpen, te weten Puth, Sweikhuizen, Doenrade, Amstenrade, Oirsbeek en Schinnen. Vanuit onze Bed & Breakfast kunt u direct gebruik maken van de vele wandelroutes door het bos, beekdalen, weilanden en holle wegen. Ook heeft u direct aansluiting op vele prachtige fietsroutes. Op deze wandel- en fietsroutes kunt u genieten van de nostalgische boerenhoeves, kastelen en maakt u kennis met de geschiedenis van de Bokkerijders en de mooie natuur.

Schinnen, ook wel de poort van het Heuvelland genoemd, ligt 12 kilometer van de bekende toeristische plaats Valkenburg aan de Geul, 26 kilometer van Maastricht en 15 kilometer van de gemeente Landgraaf. Deze omgeving kent vele recreatieve bezienswaardigheden zoals het Drielandenpunt, het Vrijthof, dierentuin Gaia ZooSnowworld, wereldtuinen Mondo Verde, attractiepark Toverlandkasteel Hoensbroek en nog veel meer….

De regio staat bekend om het bourgondische leven, waardoor ook de innerlijke mens niets te kort zal komen. Zo liggen er op loopafstand voldoende horeca-gelegenheden waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van de VVV Zuid-Limburg en de website van de Stichting Genealogiek van Schinnen (Sjtichting Genealogiek Sjènne).

Share
Share